free hit counter
2:56 pm - Wednesday August 27, 2014

Mencandat Sotong Terengganu 2012

Tuesday, 17 April 2012, 4:11 | Uncategorized | 0 Comment | Read 99 Times
by admin

mencandat sotong terengganu 2012


Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 13: parser error : Entity 'nbsp' not defined in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: "id_s">Sign in</span><span id="id_a" class="img_downarrow sw_ddb sw_ddgy">&nbsp; in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: ^ in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 13: parser error : Entity 'nbsp' not defined in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: >Sign in</span><span id="id_a" class="img_downarrow sw_ddb sw_ddgy">&nbsp;&nbsp; in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: ^ in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Jom .mancing ler!: mencandat sotong, Mencandat sotong (squid jigging) adalah satu kaedah tradisi yang tidak mengunakan cara moden. mencandat sotong juga ada keseronakan yang tersendiri.. Mencandat sotong di seberang takir - nota kembara: naramas, Pada pagi sabtu keesokan harinya itu kami mengambil bot penambang di seberang takir untuk ke bandar kuala terengganu. tambang botnya murah sangat iaitu. Titian perjalanan: candat sotong @ terengganu, Lepas tu masing2 sibuk dgn aktiviti mencandat. lepas berjaya menaikkan seekor sotong, aku dah mula rasa pening dibuai ombak. dan akhirnya aku menjadi anak.

Lets candat sotong | blog terengganu, Suka tak makan sotong goreng tepung? sedap kan haha, asyik cerita pasal makan saja. tak ada topik lain ke awee ni? siang malam, asyik cerita makan, makan makan.. Trip sempoi ganu kite : part 7 - mari mencandat sotong!, Terakhir mencandat pada tahun 2008 - entry lama di sini. tak sangka selepas beberapa tahun ada pulak permintaan dari kawan-kawan nak cuba mencandat sotong.. Fish hunter: teknik mencandat @ eging, Maksud sebenar mencandat atau eging ialah, teknik untuk memperdayakan atau memancing specis sotong dengan menggunakan set ringan dan menggunakan sejenis.

Pulau perhentian resort - how to get there from kuala, From kuala terengganu airport, taxis and limousine services are readily available to kuala besut jetty. traveling time is about 90 minutes.. Trip candat sotong di pulau kapas, terengganu, Perancangan untuk mencandat sotong telah di suarakan oleh salah seorang rakan travel jm sewaktu balik travel dari hatyai bulan februari lalu dan kami. Jom .mancing ler!, Sebelum ini saya telah memberi sedikit tips dan cara bagi memancing ikan puyu dengan menyatakan umpan terbaik. banyak jenis umpan yang boleh digunakan untuk memancing.