free hit counter
2:06 pm - Tuesday July 28, 4696

Mencandat Sotong Terengganu 2012

Tuesday, 17 April 2012, 4:11 | Uncategorized | 0 Comment | Read 96 Times
by admin

mencandat sotong terengganu 2012


Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 13: parser error : Entity 'nbsp' not defined in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: "id_s">Sign in</span><span id="id_a" class="img_downarrow sw_ddb sw_ddgy">&nbsp; in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: ^ in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 13: parser error : Entity 'nbsp' not defined in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: >Sign in</span><span id="id_a" class="img_downarrow sw_ddb sw_ddgy">&nbsp;&nbsp; in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: ^ in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Pulau perhentian resort - mencandat sotong, “mencandat sotong” or squid jiggling/hooking is a traditional method of capturing squids. it is an experience of its own. fishermen will leave as early as 3 pm to. Ini cerita saya : musim mencandat sotong tiba lagi., Sekarang, di terengganu musim mencandat sotong dah tiba. musim candat ni biasanya bermula pada setiap akhir mac hingga julai. ini adalah kerana musim. Jom .mancing ler!: mencandat sotong, Mencandat sotong (squid jigging) adalah satu kaedah tradisi yang tidak mengunakan cara moden. mencandat sotong juga ada keseronakan yang tersendiri..

Mencandat sotong di seberang takir - nota kembara: naramas, Pada pagi sabtu keesokan harinya itu kami mengambil bot penambang di seberang takir untuk ke bandar kuala terengganu. tambang botnya murah sangat iaitu. Titian perjalanan: candat sotong @ terengganu, Lepas tu masing2 sibuk dgn aktiviti mencandat. lepas berjaya menaikkan seekor sotong, aku dah mula rasa pening dibuai ombak. dan akhirnya aku menjadi anak. Lets candat sotong | blog terengganu, Suka tak makan sotong goreng tepung? sedap kan haha, asyik cerita pasal makan saja. tak ada topik lain ke awee ni? siang malam, asyik cerita makan, makan makan..

Fish hunter: teknik mencandat @ eging, Maksud sebenar mencandat atau eging ialah, teknik untuk memperdayakan atau memancing specis sotong dengan menggunakan set ringan dan menggunakan sejenis. Sotong: 5/1/11 - 6/1/11, Dua hari lepas, abe din mengetengahkan isu berkaitan sotong dan pencemaran. antara isi utama yang diulas ialah tentang kurangnya sotong yang ditangkap di. Trip candat sotong di pulau kapas, terengganu, Perancangan untuk mencandat sotong telah di suarakan oleh salah seorang rakan travel jm sewaktu balik travel dari hatyai bulan februari lalu dan kami.