free hit counter
12:28 am - Sunday November 23, 2014

mencandat sotong terengganu 2012

Tuesday, 17 April 2012, 4:11 | Uncategorized | 0 Comment | Read 104 Times
by admin

mencandat sotong terengganu 2012

Visit terengganu - candat sotong 2014 - youtube, Aktiviti mencandat sotong dan melawat terengganu anjuran kelab ssm 2014.. Musim mencandat sotong di terengganu kembali lagi, B ulan mei adalah musim yang sesuai untuk mencandat sotong di terengganu. tahun lepas kami dah mencandat dan dapat banyak sotong. untuk cerita tahun lepas. Jom .mancing ler!: mencandat sotong, Mencandat sotong (squid jigging) adalah satu kaedah tradisi yang tidak mengunakan cara moden. mencandat sotong juga ada keseronakan yang tersendiri..

Mencandat Sotong

Titian perjalanan: candat sotong @ terengganu, Lepas tu masing2 sibuk dgn aktiviti mencandat. lepas berjaya menaikkan seekor sotong, aku dah mula rasa pening dibuai ombak. dan akhirnya aku menjadi anak. Candat sotong - youtube, Jpph kuala terengganu, aktiviti mencandat sotong. Fish hunter: teknik mencandat @ eging, Maksud sebenar mencandat atau eging ialah, teknik untuk memperdayakan atau memancing specis sotong dengan menggunakan set ringan dan menggunakan sejenis.

Pakej candat sotong terengganu, Salam warga candat musim sotong tahun ini dijangka akan bermula pada pertengahan bulan mac hingga september 2014. bagi yang berminat boleh buat tempahan mulai. Life is colorful: warung pok nong, sotong celup tepung, Warung pok nong, sotong celup tepung terbaik! kuala terengganu with love (part iv). Tempat menarik untuk dilawati - persekutuan pengakap, Pameran evolusi alat muzik malaysia. date : 1st april - 30th june 2009. venue: state museum complex, kuala terengganu. organizer: board of state museum.

sotong nya. sebesar betis jer pon tapi berlagak dapat sotong satu boat ...