free hit counter
10:09 pm - Wednesday July 23, 2014

Cara-cara Membuat Kuih Cincin

Tuesday, 17 April 2012, 8:17 | Uncategorized | 0 Comment | Read 306 Times
by admin

cara-cara membuat kuih cincin


Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 13: parser error : Entity 'nbsp' not defined in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: "id_s">Sign in</span><span id="id_a" class="img_downarrow sw_ddb sw_ddgy">&nbsp; in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: ^ in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 13: parser error : Entity 'nbsp' not defined in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: >Sign in</span><span id="id_a" class="img_downarrow sw_ddb sw_ddgy">&nbsp;&nbsp; in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: ^ in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Tentang aku: cara-cara membuat tapak hantaran, Hari ni aku nak tunjukkan cara-cara membuat tapak hantaran daripada gabus. ni bagi pengantin yang budgetnya ciput jer hehe walaupun budgetnya ciput. My resipi: resepi kuih cincin, Assalamualaikum mbr myr tgok kuih ni biasa je tp bla mkn trasa sdapnya mbr nor bg buah tgn dr sabah kpd sesiapa yg ada rspi kuih ni blh la kongsi tringin nk. Recipes today - kuih angkoo / kuih peria - resipi, Kuih angkoo / kuih peria bahan-bahan 250gm tepung pulut 200ml santan 1/4 sudu teh garam 25gm minyak masak untuk sapuan pewarna merah dan hijau daun pisang dipotong.

Kuih -muih traditional brunei, Kuih muih terdapat berjenis-jenis kuih tempatan yang terkenal dikalangan masyarakat melayu brunei . di antaranya ialah: 1. ambuyat. Recipes today - cara membuat bakul pastri / how to make, 11. lekatkan toncang mengeliling bakul dan tutup atas cincin yang berlubang. cucuk sedikit dengan garpu dan gamkan dengan menggunakan putih telur atau air untuk. Resepi biskut raya 2014, kuih dan kek: resepi kuih koci, Bahan-bahan ( 20 biji ) bahan2 untuk doh:-250 g tepung pulut 1/2 cawan tepung pulut hitam 1 1/2 cawan air bahan2 untuk inti:-1 biji kelapa berkulit basah (yg tidak.

Riezanie's recipe collections: kuih tiram, Cara-cara . satukan bahan bertanda ** sehingga menjadi smooth paste, ketepikan sementara. satukan semua bahan lain, sehingga menjadi doh yang licin dan. Resepi pilihan.blogspot com: kolagen rumpai laut sabah, Jom shopping di facebook pilihan di tangan anda. pilih,order,beli dan guna. cara-cara order 1-pilih barang 2-pm di page @fb @ sms saya 019-8013761 3-dah.