free hit counter
4:16 pm - Saturday November 22, 2014

resepi kek hati pari sarawak

Monday, 16 April 2012, 4:39 | Uncategorized | 0 Comment | Read 293 Times
by admin

resepi kek hati pari sarawak

Hati pari coklat | kek lapis sarawak | kek lapis firdauz, Firdauz patisserie (previously known as kek lapis afifi) started its operation since 2006. our mini shop located in the village of gersik, petra jaya, kuching has. Syabib resepi: kek hati parek(hati pari), 10 biji telur a (4 biji putihnya dibuang) 16 oz mentega (utk dptkan hasil yg baik, pilihlah mentega golden churn) 9 gelas tepung gandum + 3 sdt soda. My resipi: resepi kek lapis sarawak, Semua gambar dan juga resepi yang disumbangkan di myresipi.com adalah hakmilik tuan punya asal dan juga myresipi.com..

Assalamualaikum..mari dekat adik kakak..mau kasi tengok ini gambar ...

Syabib resepi: kek hitam manis resepi sarawak, Panaskan pengukus(pastikan air pengukus diisi hampir penuh agar tidak mudah kering), oleskan loyang dengan mentega dan ditaburkan rata dengan tepung.. Hasue: i love my life: kek hati parek(hati pari), Hasue said [reply to comment] @anonymous salam.. macam kamek padah kat atas ya,resepi tok kamek just kongsikan jak utk panduan sesiapa maok cuba..tapi. Hasue: i love my life: resepi: kek sarang semut / kek gula, Mas said [reply to comment] sue, aku dah berkurun simpan resepi kak nor nitak buat2 lagi ke aku dah buat , lupa lak sebab aku pernah buat sekali.

Dapurku sayang: laksa sarawak (resepi ii), Anonymous said sya baru dpt pes laksa sarawak ni dari teman yg dduk di sarawakpagi ni tergerak nak buka resepi laksa niterus pilih dayang pya. Koleksi resepi resepi masakan dari internet, Koleksi resepi masakan dari pelbagai sumber dari seluruh dunia dalam bahasa malaysia.. Dapurku sayang: kek coklat bakar - resepi iii, Terima kasih atas kunjungan anda. apa sahaja yang terlintas di fikiran akan kuluahkan di sini terutama yang berkaitan dengan dunia masakan. sekadar ingin.

Roll ketupat ~ Strawberry + susu