free hit counter
1:06 pm - Wednesday July 30, 2014

Resepi Kek Hati Pari Sarawak

Monday, 16 April 2012, 4:39 | Uncategorized | 0 Comment | Read 275 Times
by admin

resepi kek hati pari sarawak


Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 13: parser error : Entity 'nbsp' not defined in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: "id_s">Sign in</span><span id="id_a" class="img_downarrow sw_ddb sw_ddgy">&nbsp; in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: ^ in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 13: parser error : Entity 'nbsp' not defined in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: >Sign in</span><span id="id_a" class="img_downarrow sw_ddb sw_ddgy">&nbsp;&nbsp; in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: ^ in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Hati pari coklat | kek lapis sarawak | kek lapis firdauz, Firdauz patisserie (previously known as kek lapis afifi) started its operation since 2006. our mini shop located in the village of gersik, petra jaya, kuching has. Resepi kek kukus hati pari (kek tradisional sarawak), Kek hati pari adalah salah satu kek tradisional sarawak yang lazat. bahan-bahannya mudah tetapi penyediaannya makan masa. bahan-bahan: 9 gelas tepung gandum. My resipi: resepi kek lapis sarawak, Semua gambar dan juga resepi yang disumbangkan di myresipi.com adalah hakmilik tuan punya asal dan juga myresipi.com..

Hasue: i love my life: kek hati parek(hati pari), Hasue said [reply to comment] @anonymous salam macam kamek padah kat atas ya,resepi tok kamek just kongsikan jak utk panduan sesiapa maok cubatapi. Resepi masakan mudah - blogspot.com, <div dir="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on"><div class="separator" style="clear: both; text-align: center;"><a href="http://1.bp.blogspot.com/-0wknr0pwauk. Hasue: i love my life: resepi: kek sarang semut / kek gula, Mas said [reply to comment] sue, aku dah berkurun simpan resepi kak nor nitak buat2 lagi ke aku dah buat , lupa lak sebab aku pernah buat sekali.

Tempat untuk berkongsi resepi - my resipi: kek sarawak, Tempat untuk berkongsi resipi, jom kongsi resepi di myresipi.com. Syabib resepi: kek lapis idola, 1 ½ gelas milo 2gelas tepung gandum 1 sudu teh vanilla 1 sudu besar ovellet browning sugar dan pewarna kuning. Dapurku sayang: kek lumut kukus (resepi ii), Kek ni menurut kata sil dj 'sgt moist dan sungguh sedaaaappp!'. lepas satu, satu lagi masuk ke mulutlast2 dah tinggal sukuheheh. memang berbaloi2!.