free hit counter
3:37 am - Saturday December 20, 2014

resepi kek hati pari sarawak

Monday, 16 April 2012, 4:39 | Uncategorized | 0 Comment | Read 296 Times
by admin

resepi kek hati pari sarawak

Resepi kek kukus hati pari (kek tradisional sarawak), Kek hati pari adalah salah satu kek tradisional sarawak yang lazat. bahan-bahannya mudah tetapi penyediaannya makan masa. bahan-bahan: 9 gelas tepung gandum. Hati pari coklat | kek lapis sarawak | kek lapis firdauz, Firdauz patisserie (previously known as kek lapis afifi) started its operation since 2006. our mini shop located in the village of gersik, petra jaya, kuching has. Syabib resepi: kek hati parek(hati pari), 10 biji telur a (4 biji putihnya dibuang) 16 oz mentega (utk dptkan hasil yg baik, pilihlah mentega golden churn) 9 gelas tepung gandum + 3 sdt soda.

Resipi S_Shamen

My resipi: resepi kek lapis sarawak, Semua gambar dan juga resepi yang disumbangkan di myresipi.com adalah hakmilik tuan punya asal dan juga myresipi.com.. Syabib resepi: kek hitam manis resepi sarawak, Panaskan pengukus(pastikan air pengukus diisi hampir penuh agar tidak mudah kering), oleskan loyang dengan mentega dan ditaburkan rata dengan tepung.. Hasue: i love my life: kek hati parek(hati pari), Hasue said [reply to comment] @anonymous salam.. macam kamek padah kat atas ya,resepi tok kamek just kongsikan jak utk panduan sesiapa maok cuba..tapi.

Dapurku sayang: laksa sarawak (resepi ii), Anonymous said sya baru dpt pes laksa sarawak ni dari teman yg dduk di sarawakpagi ni tergerak nak buka resepi laksa niterus pilih dayang pya. Hasue: i love my life: resepi: kek sarang semut / kek gula, Mas said [reply to comment] sue, aku dah berkurun simpan resepi kak nor nitak buat2 lagi ke aku dah buat , lupa lak sebab aku pernah buat sekali. Tempat untuk berkongsi resepi - my resipi: kek sarawak, Semua gambar dan juga resepi yang disumbangkan di myresipi.com adalah hakmilik tuan punya asal dan juga myresipi.com..

thumb-5135-200.jpg