free hit counter
4:21 am - Thursday October 2, 2014

resepi chef liza zainol

Saturday, 14 April 2012, 13:29 | Uncategorized | 0 Comment | Read 359 Times
by admin

resepi chef liza zainol

Liza harun - resepi pilihan.blogspot com, Assalamualaikom..blog ni di cipta tujuan asal untuk bekongsi resepi2.alhamdulilah ramai pulak pengunjung masuk ke "teratak" usang saya . sambil2 bekongsi resepi tu. K2, K2 - your description here consectetaur adipisicing elit. sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna weblog aliqua.. Teratak chetam: august 2007, Assalamualaikum dan salam sejahtera salam kemerdekaan dari chetam untuk semua pengunjung-pengunjung teratak chetam..

Resepi Tart Nenas Chef Liza Zainol

Resepi pilihan.blogspot com: kek tiramisu, Kek tiramisu ni memang febret family saya.kekadang saya buat bemacam2 versi, ada mengunakan biskut merry, biskut lady fingger dan kek.hasilnye memnag sedap. Resepi kesayangan,hobi,kecantikan dan apa-apa aje.., Masa birthday aysha semalam ada buat kek coklat resepi dr kak milishalayan gambar ..nak resepi scroll ke bawah yer. macam hal yg terjadi masa nak buat kek ni. Resepi kesayangan,hobi,kecantikan dan apa-apa aje, Kek gula hangus. bahan gula hangus : 1 cwn gula. 1 cwn air panas. 2 sd besar mentega. cara: masak gula dgn api sederhana besar. bila gula dah agak cair.

Kek gulung dam - resepi penutup 2011 ~ :: dari dapur ct ::, Berbalik pada resipi kek yang telah ct buat ini. kira penutup bagi tahun ini, tanggal 31hb disember 2011 kek gulung dam yang resipi asalnya dari chef nor asmawati. Hanieliza's cooking: biskut daisy, Baru-baru semasa kakliza hadir dalam sidang akhbar cabaran daisy secebat chef, kakliza telah diberikan tugasan membantu membuat biskut ciptaan chef liza. Cooking: my way: onde-onde berinti kacang hijau., Lama benar tak mencatat resepi masakan harian disini. sebagai 'permulaan' (diharapkan mampu diteruskan), ini resepi terkini yang telah dicuba: kek cawan marble.

... DENGAN YANG KJEE BUAT DI AKADEMI KULINERI CHEF LIZA ZAINOL SEMALAM