free hit counter
7:22 am - Thursday July 31, 2014

Rawang Burger Bakar Wangsa Maju

Saturday, 14 April 2012, 11:58 | Uncategorized | 0 Comment | Read 298 Times
by admin

rawang burger bakar wangsa maju


Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 13: parser error : Entity 'nbsp' not defined in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: "id_s">Sign in</span><span id="id_a" class="img_downarrow sw_ddb sw_ddgy">&nbsp; in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: ^ in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 13: parser error : Entity 'nbsp' not defined in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: >Sign in</span><span id="id_a" class="img_downarrow sw_ddb sw_ddgy">&nbsp;&nbsp; in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: ^ in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

::ibu damia & darwish::: rawang burger bakar@wangsa maju, Kepada encik roy owner rawang burger bakar, terima kasih kerana memilih saya untuk jadi salah seorang pemenang burger ombak rindusemoga rawang burger. Kaw kaw burger bakar @ wangsa maju - malaysia food, Location: kuala lumpur, wangsa maju, jalan 4/27a; cuisine: burger; review: be prepared for long queues but surely that must be a good sign for good food :). Nyawaku: burger bakar kaw kaw wangsa maju, Aku: gosip tettttttttttttttttt kahkahkahkah dipendekkan. eh ko nah mkn burger bakar kaw kaw x kat wangsa majudengor kata femes gilerrrrburger dia.

Jjcm ~ burger bakar (seksyen 2 wangsa maju), Tau pasal burger bakar ni from fb sapa ntahx igt. dia ada upload pic burger bakar. wahh terus teringin nak try. tp tu la asik trtangguh2 pastu terlupa.. Rawang burger bakar pantai klebang melaka | cikgufiq, Kelebihan burger bakar ni adalah dagingnya home made yer aku tengok sendiri akak tu amik daging khas dalam plastik (diambil dari cawangan utama kat. Billy info: fenomena burger bakar kaw kaw di wangsa maju, Siapa sangka burger bakar kaw kaw yang kini menjadi ikutan ramai dimiliki dua usahawan muda, mohd faizul baharudin (zul), 26, dan nini haznita muhammad.

Burger bakar abang burn, danau kota | my selera, Burger bakar abang burn, satu nama yang menjadi buah mulut orang ramai tentang keenakan burger bakar yang disajikan. Ketuk ketuk ramadan - sheila di c4 wangsa maju, Puan sheila bertudung unguu sementara rabecca sedang bz di meja masak nampak tak yg tak berambut/botak tuuu?? tu la hubby sheila ahaksss wah wah rabecca. Tertunailah hasrat di hati: jalan-jalan cari makan, Mee jawa sedap kampung pengkalan miri; william corners tamah megah; char koay teow sedap medan selesa bandar baru salak tinggi; restoran d selera kelate miri.