free hit counter
7:59 pm - Thursday August 21, 2014

Rawang Burger Bakar Wangsa Maju

Saturday, 14 April 2012, 11:58 | Uncategorized | 0 Comment | Read 307 Times
by admin

rawang burger bakar wangsa maju


Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 13: parser error : Entity 'nbsp' not defined in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: "id_s">Sign in</span><span id="id_a" class="img_downarrow sw_ddb sw_ddgy">&nbsp; in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: ^ in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 13: parser error : Entity 'nbsp' not defined in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: >Sign in</span><span id="id_a" class="img_downarrow sw_ddb sw_ddgy">&nbsp;&nbsp; in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: ^ in /home/putrain1/public_html/samlee86.com/wp-content/plugins/StupidPie/includes/image.php on line 18

::ibu damia & darwish::: rawang burger bakar@wangsa maju, Kepada encik roy owner rawang burger bakar, terima kasih kerana memilih saya untuk jadi salah seorang pemenang burger ombak rindusemoga rawang burger. Kaw kaw burger bakar @ wangsa maju - malaysia food, Location: kuala lumpur, wangsa maju, jalan 4; cuisine: burger; review: be prepared for long queues but surely that must be a good sign for good food :). Nyawaku: burger bakar kaw kaw wangsa maju, Aku: gosip tettttttttttttttttt kahkahkahkah dipendekkan. eh ko nah mkn burger bakar kaw kaw x kat wangsa majudengor kata femes gilerrrrburger dia.

Billy info: fenomena burger bakar kaw kaw di wangsa maju, Siapa sangka burger bakar kaw kaw yang kini menjadi ikutan ramai dimiliki dua usahawan muda, mohd faizul baharudin (zul), 26, dan nini haznita muhammad. Kaw kaw burger bakar @seksyen 2 wangsa maju, Cik jue aka ibu farisyah said [reply to comment] nana tahu tengok je kat hmi semalamterus cakap nak makan niepastu balik kursus terus cakap ngan. Happy happy: sri ayutthaya invasion into wangsa maju, Sri ayutthaya took a bold step to invade wangsa maju, in term of location it is ideal and with ample space for car parks. the name wangsa maju is.

Fusion food @ cosy place restaurant wangsa maju | kl urbanite, Cosy place restaurant yang terletak di wangsa maju menyajikan makanan fusion dan tempatan.anda boleh menjamu selera dengan hidangan makanan tempatan dan barat di sini.. Kaw’d by burger kaw kaw ampang waterfront | my selera, Founded in 2011, by 2 young malaysian entrepreneurs, “kaw kaw™” was created as the 1st burger bakar to date. .:: my life & my loves ::.: burger bakar abg burn @danau kota, Nad mamazn said sedap kan? saya suka meatball dia ni kot kot cam payah jek nak makan kat ikea cari jek kt abg burn hehe rawang burger bakar pun ada wat.